Τρόποι Πληρωμής

Για την εξυπηρέτησή σας, κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας στο Artgreka.com, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Αντικαταβολή
 • Εξοφλείστε με μετρητά την παραγγελία σας με την παράδοσή της στα ΕΛΤΑ. Η μέθοδος αυτή έχει ένα επιπλέον κόστος 3€. Η αντικαταβολή, ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
 • Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στη διεύθυνση αποστολής κατά τις ώρες παράδοσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση είναι:

  Όνομα Δικαιούχου: Σ & Μ Θεοδοσοπούλου ΟΕ
  Τράπεζα Eurobank:
  Αρ. Λογαριασμού: 0026.0408.80.0200153173
  IBAN: GR2102604080000800200153173

  *Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταφέρετε χρήματα από άλλη τράπεζα στην Eurobank, επιβαρύνεστε με όλα τα τραπεζικά έξοδα! Μεταφορές χρημάτων από Eurobank σε Eurobank, δεν έχουν τραπεζικά έξοδα!

  Μην ξεχνάτε πως για να εκτελεστεί η παραγγελία σας, πρέπει πρώτα να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό και στην αιτιολογία κατάθεσης να γράψετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.
  Είναι επίσης, σημαντικό, να μας στείλετε με φαξ στο 2105056389, ή με mail στο info@artgreka.com, την απόδειξη της κατάθεσης.

 • Paypal
 • Μέσω Paypal, χρησιμοποιείτε την πιστωτική ή την προπληρωμένη σας κάρτα, Visa ή Mastercard ή τον λογαριασμό σας paypal, αν διαθέτετε. Το Paypal είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος πληρωμής, διεθνώς!

Όλες οι τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, περιλαμβάνουν ΦΠΑ.