Πληροφορίες Αποστολής

Τρόπος Αποστολής


Οι αποστολές της Artgreka παγκοσμίως, αλλά και οι εγχώριες, γίνονται με τα ΕΛΤΑ.

Η επεξεργασία της παραγγελίας σας, συνήθως διαρκεί 2-3 ημέρες και μόλις αποσταλεί μέσω ΕΛΤΑ, σας παραδίδεται μέσα το πολύ σε 10 ημέρες (αναλόγως από το μέρος αλλά και τη χώρα της αποστολής).

Η ημερομηνία παράδοσης είναι σχετική. Δε φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στην εταιρεία αποστολής. Πάντοτε στέλνουμε ένα email επιβεβαίωσης στον πελάτη για την αποστολή της παραγγελίας του, καθώς και τον κωδικό που παίρνουμε από τα ΕΛΤΑ (tracking number), τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας, μέχρι να την παραλάβετε.

Όλα τα προϊόντα μας συσκευάζονται με ασφαλή τρόπο, ώστε να τα παραλαμβάνετε άθικτα και αποστέλλονται σε εσάς ασφαλισμένα. Δε φέρουμε καμιά ευθύνη για ζημιά των αντικειμένων που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά τους. Εαν κατά την παραλαβή του δέματος διαπιστώσετε πως αυτό είναι κατά οποιαδήποτε τρόπο αλλοιωμένο, καλό θα είναι να μην το παραλάβετε ή να το ανοίξετε παρουσία του υπαλλήλου των ΕΛΤΑ. Στην σπάνια περίπτωση που κάποιο προϊόν το παραλάβετε σπασμένο, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς για την επισκευή του, τα μεταφορικά όμως από και προς εσάς, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Τα μεταφορικά που θα πληρώσετε θα σας επιστραφούν στο ακέραιο, αν ο ΕΛΤΑ μας αποζημιώσει.


Πολιτική Επιστροφών


Στην σπάνια περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με το προϊόν που παραλάβατε, έχετε το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος, μέσα σε 15 μέρες από την παραλαβή του  και χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε το λόγο της επιστροφής.

Μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας, θα σας δώσουμε σαφείς οδηγίες για τη διαδικασία της επιστροφής.
Μόλις λάβουμε το προϊόν, θα σας ενημερώσουμε με email και θα σας επιστρέψουμε στο ακέραιο τα χρήματα που κόστισε η παραγγελία σας, εντός 30 ημερών.

Το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή κάποιου αντικειμένου, επιβαρύνει τον πελάτη. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

Πρέπει να σας ενημερώσουμε όμως για το εξής:

Για την επιστροφή των αντικειμένων, να χρησιμοποιείτε πάντα τα ΕΛΤΑ, και απλό τρόπο αποστολής και τα αντικείμενα να είναι καλά συσκευασμένα, αν είναι δυνατόν στην συσκευασία που σας τα στείλαμε.

Επίσης, στην περίπτωση που το αντικείμενο που επιστρέφετε είναι κατεστραμένο,λόγω κακής δικής σας συσκευασίας, δεν θα σας επιστραφούν χρήματα.